Stěrače 21"/53cm SUPER FLAT PREMIUM + adaptéry, 281000

Obrázek (2)
(0x)
Stěrač 21"/53cm HEYNER SUPER FLAT PREMIUM 281000
Výrobce
Alca/Heyner (Germany)
Kód
091-28100
EAN
4028224281001
Hmotnost
0,23 kg
Dostupnost
Skladem
Naše cena s DPH
184 Kč/ks
Naše cena bez DPH
152 Kč/ks
ks

Popis

V tomto dokumentu si můžete dohledat, jaké délky stěračů Váš automobil potřebuje včetně adaptérů. Adaptéry jsou součástí balení. Tabulka stěračů zde


Ploché stěrače SUPER FLAT PREMIUM s integrovaným spoilerem a kompletní sadou adaptérů jsou baleny v robustním obalu, který zajišťuje jejich bezpečný transport a skladování. Díky spoileru je dosaženo vynikajících stíracích výsledků i při vyšších rychlostech, což zaručuje bezpečnou jízdu za všech podmínek.


Tyto stěrače byly testovány společností Detroit Testing Laboratory, Inc., aby se zajistilo, že splňují nejvyšší standardy v oblasti stírání a bezpečnosti. Každý blistrový balení obsahuje všechny potřebné adaptéry, které jsou univerzálně použitelné pro různé typy automobilů.


Pryžová lišta stěračů je vybavena speciálním nano povlakem, který zvyšuje flexibilitu a odolnost této části, což přispívá k jejich delší životnosti a lepšímu výkonu.


Součástí balení je také plastová krytka pro klasické uchycení "háček", která skryje výstupky ve středu stěrače, což přispívá k estetickému vzhledu a chrání tuto část před poškozením.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

Alternativní zboží